Skip to main content

Dinsdag 17 November

Webinar Van onbewust onbekwaam naar onbewust bekwaam Compliance Management - On Demand

09:00 - 10:00 Audittrail

De kernvraag voor iedere organisatie is; ga je als organisatie investeren in diverse losse software-instrumenten voor compliance vraagstukken of kies je ervoor om gebruik te gaan maken van een multifunctioneel en compleet platform? Wat is nu de juiste keus? Wat levert uiteindelijk de meeste waarde op of kost op lange termijn het minste geld? Volg het webinar en krijgt antwoord op deze vragen en meer.

 

Webinar Integraal risicomanagement als aanjager voor gemeentelijk succes en wendbaarheid - On Demand

11:00 - 12:00 BDO

Tijdens dit webinar neemt BDO je mee in de praktijk van succesvol en integraal risicomanagement, de vergroting van de impact van jouw taakuitoefening en de wijze waarop het Mavim platform hierin bijdraagt aan de transitie naar een wendbare, risicobewuste en proces gestuurde gemeente.

Webinar Van rechtmatigheid naar een In Control Statement (ICS) - On Demand

13:00 - 14:00 Cruxer & Gemeente Waterland

In dit webinar laat Cruxer zien hoe de verbinding wordt gelegd tussen de interne sturing, het informatiebeleid, procesmanagement en applicatiemanagement van gemeenten. Zij laten zien hoe de workflows de werking ondersteunen. Hierdoor is het mogelijk een volledig en integraal inzicht voor de gemeente te geven ter ondersteuning en onderbouwing van het ICS. Met als gastspreker Gemeente Waterland.

Webinar Gestructureerd  beheer  van  compliance & IT-processen - On Demand

15:00 - 16:00 Voquals

In dit webinar laat Voquals je zien hoe je IT-gerelateerde processen en bijhorende controles effectief kunt opzetten (met een positief resultaat) en ook efficiënt kunt laten verlopen. Deze sluiten bovendien naadloos aan op alle andere controles die binnen jouw organisatie moeten uitgevoerd worden om te voldoen al alle interne en externe wet- en regelgeving. Voor de IT-gerelateerde processen wordt gerefereerd aan raamwerken als COBIT, ITIL en ISM.  

Webinar Mavim; nieuwe features en functionaliteiten - On Demand

16:15 - 17:15 Mavim

Benieuwd naar de nieuwste features van het Mavim Platform? En hoe je deze geavanceerde functionaliteiten zo optimaal mogelijk kunt toepassen binnen jouw organisatie/afdeling? Onze collega's Hugo & Michel praten je graag bij over o.a. Mavim Process Mining, iMprove en de Mavim API Manager.

 

Overheid365 is powered by Mavim