Skip to main content

Webinar Gestructureerd  beheer  van  compliance & IT-processen - On Demand

 15:00 - 16:00  Voquals

Het voldoen aan wet- en regelgeving binnen je organisatie is in grote mate afhankelijk van de goede en correcte werking van IT.  Door de groeiende complexiteit van IT-omgevingen is dit een steeds grotere uitdaging. Nieuwe technologieën volgen elkaar razendsnel op en het gebruik van IT in organisaties neemt exponentieel toe. Als gevolg van deze voortschrijdende digitalisering nemen ook de risico’s toe, zoals bijvoorbeeld bij gemeenten en Shared Service Centers (SSC). De eisen op het gebied van databeveiliging en compliance worden dan ook steeds dwingender. De Algemene Verordening Gegevensbescherming is daarvan een goed voorbeeld. Als IT-manager heb je soms te maken met beveiligingsincidenten, bijvoorbeeld door een datalek, een hack, of ransomware. De eisen vanuit de BIO/ISO 27000 en de AVG/GDPR worden steeds dwingender. Daar wil je zo goed mogelijk op voorbereid zijn.   

  

In dit webinar laat Voquals je zien hoe je IT-gerelateerde processen en bijhorende controles effectief kunt opzetten (met een positief resultaat) en ook efficiënt kunt laten verlopen. Deze sluiten bovendien naadloos aan op alle andere controles die binnen jouw organisatie moeten uitgevoerd worden om te voldoen al alle interne en externe wet- en regelgeving. Voor de IT-gerelateerde processen wordt gerefereerd aan raamwerken als COBIT, ITIL en ISM.  

 

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van Voquals en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Greet Volders 

Afgelopen 20 jaar heeft Voquals, onder leiding van Greet Volders, vele organisaties op weg geholpen naar conformiteit met interne en externe regelgeving en hebben we hen bijgestaan met de voorbereiding van diverse certificatie audits.  

Hierdoor hebben we veel kennis, ervaring en expertise verworven in het gebruik van en de afstemming tussen de verschillende ISO-standaard, Security Controle Raamwerken (bv. BIO en NBA-LIO), IT specifieke Raamwerken (bv. COBIT en ITIL) en controle raamwerken op bedrijfsniveau (bv. AVG en COSO).  

Overheid365 is powered by Mavim