Skip to main content

Online workshop Innoveren met klantreizen

wo 14 april 09:00 - 10:30

Recente ontwikkelingen hebben het contact met klanten letterlijk veranderd. Je ziet je klanten steeds minder fysiek en het contact verloopt steeds meer online. Daarom is het belangrijk om goed in kaart te hebben wie je klanten zijn en wat de klantbeleving is. Waar raakt je klant je organisatie? Je hebt namelijk te maken met klantcontactmomenten via verschillende kanalen, medewerkers en afdelingen. Al deze klantcontactmomenten noemen we de klantreis. 

Een voorbeeld van een klantreis kan zijn het boeken van een fietsreis. Daarbij doorloop je een aantal stappen om te komen tot de daadwerkelijke aankoop of reservering van je reis. Bij veel organisaties is dat meteen het eindpunt. Terwijl het dan juist belangrijk is om de vertaalslag te maken naar de interne organisatie. Wat zijn nu precies die contactmomenten? Pas als je dit in kaart hebt gebracht, kun je verder verbeteren en innoveren. 
 
Tijdens deze online workshop komen de volgende onderwerpen aan bod: 

  • De waarde van innoveren en verbeteren met klantreizen voor de organisatie van de toekomst. 

  • Actief aan de slag met in kaart brengen van de klantreis. 

  • Oefenen met praktische handvaten voor de implementatie en het beheer via het Mavim Platform. 

  • Hoe gaat de reis verder? Wat zijn de plannen voor de aanwezigen? 

 

En krijg je antwoord op deze vragen: 

  • Waarom innoveren met behulp van klantreizen iedere organisatie veel kan opleveren. 

  • Hoe je gezamenlijk inzicht krijgt in de eigen organisatie. 

  • Welke methode je helpt om klantreizen in kaart te brengen en te vertalen naar de interne organisatie. 

  • Hoe je de Mavim functionaliteiten / Mavim Platform gebruikt om klantreizen te ontwerpen, te communiceren en blijvend te verbeteren. 

 

Wil je eerst meer inspiratie opdoen rondom het ontwikkelen en verbeteren van klantreizen? Dan raden wij je aan om voorafgaand aan de workshop het  Webinar Innoveren met klantreizen te volgen. Dit webinar kun je on demand - en dus op elk gewenst tijdstip - volgen. 

 

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van de Blauwe Fabriek en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Nadesja Viertelhauzen en Marinka Vranken

Nadesja Viertelhauzen en Marinka Vranken hebben jarenlange ervaring als trainers en consultants op het gebied van organisatie inrichting. Hun klanten bevinden zich in alle sectoren en branches. Ze handelen in vakgebieden rond Business en IT zoals Procesmanagement, Klantreizen, Enterprise Architectuur, Applicatie Portfoliomanagement, Informatiebeveiliging en Kwaliteitsmanagement.
Hun kracht ligt in het verbinden van deze vakgebieden met als doel hiermee inzicht te geven in de totaalorganisatie. De combinatie van ervaring uit alle sectoren en verschillende vakgebieden maakt deze dames uniek!

Overheid365 is powered by Mavim