Skip to main content

De Blauwe Fabriek

Wie zijn wij?

Wij helpen organisaties om een vliegende start te maken naar duurzame verandering. Dit doen wij door het aanbieden van Trainingen, Workshops & inspiratiesessies en Business Consultancy. Onze focusgebieden zijn Procesgericht werken, Werken onder Architectuur, het bij elkaar brengen van de Business en IT en meer Inzicht in de klantreis. 


Onze kracht ligt in het verbinden van deze vakgebieden met als doel hiermee inzicht te geven in de totaalorganisatie. 

De combinatie van ervaring uit alle sectoren en verschillende vakgebieden maakt ons uniek. 

Onze expertise

De Blauwe Fabriek staat voor helderheid, structuur en eenvoud. Waarom onderwerpen moeilijker maken dan nodig is?   

De Blauwe Fabriek levert inzicht in de eigen organisatie. 'Wie doet wat', 'wat zijn onze processen, producten en diensten' en 'hoe is onze ict ingericht' zijn bijvoorbeeld vragen die door eenieder in de organisatie beantwoord moeten kunnen worden. De verbanden tussen deze onderwerpen zijn belangrijk als je als organisatie wilt groeien en innoveren. Inzicht in de verbanden geeft de mogelijkheid om de impact van iedere verandering in te schatten. Het samenwerken tussen verschillende disciplines is hier ook essentieel.  

Onze trainingen geven vanuit verschillende invalshoeken inzicht aan iedereen in de organisatie. Of dit nou is kijkende vanuit de processen, klantreizen of de totaal organisatie. Alleen dan ben je klaar om als organisatie te kunnen veranderen.  

 

Het geven van (Maatwerk) Trainingen en korte consultancy 
Onze diensten zijn altijd gericht  op het leveren van Kennis en het Toepassen van deze kennis direct in de eigen organisatie.   

 

De Blauwe Fabriek is actief op het gebied van:

Training Blik op de Organisatie (Online en Offline)

Training Blik op Processen (Online en Offline)

Training Klantreizen (Online en Offline)

Training Klantreizen (Online en Offline)

Onze oplossing

Specifiek voor klantreizen:  

Iedere organisatie heeft inzicht nodig hoe de klantreis door de organisatie loopt. Wat zijn de contactmomenten van de klant met de organisatie? En wat gebeurt er tijdens zo’n contactmoment? Weet je ook als organisatie hoe de klantreis vertaald wordt naar de inrichting van de organisatie? Als je weet wat er precies nodig is om de klant tijdens de contactmomenten goed van dienst te kunnen zijn, dan kun je ook innoveren als organisatie.  

 

Onze solution helpt om organisaties in een aantal stappen hoe je vanuit de klantreis een vertaling kan maken naar je eigen organisatie en vervolgens hoe dit inzicht je kan helpen om te innoveren. 

Contactpersoon

Marinka Vranken
De Blauwe Fabriek

Nadesja Viertelhauzen
De Blauwe Fabriek

Overheid365 is powered by Mavim