Skip to main content

Grip op je digitale informatiehuishouding: Eerst de basis op orde - On Demand

15:00 - 16:00  |  De Blauwe Fabriek

Om een wendbare organisatie te zijn, die goed kan meebewegen met actuele ontwikkelingen in bijvoorbeeld de ICT, was het voor de gemeente Katwijk essentieel om goed inzicht te hebben in:
- hoe de gehele informatievoorziening is ingericht
- welke projecten er op handen zijn
- en wat de impact hiervan is op de organisatie.

Daarnaast bestond er behoefte aan meer inzicht in het applicatielandschap en de verbanden naar de technische laag en de processen binnen gemeente Katwijk zodat een betere regievoering mogelijk is.

In deze sessie laten Marinka Vranken en Nadesja Viertelhauzen van De Blauwe Fabriek samen met de gemeente Katwijk zien hoe zij met hun aanpak en training ervoor hebben gezorgd dat verschillende disciplines bij elkaar komen en projecten niet meer los van elkaar uitgevoerd worden. En hoe je met kennis en inzicht en de juiste vertaling en toepassing van deze kennis via het Mavim platform grip krijgt op je volledige informatiehuishouding.

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Deze online sessie is een initiatief van De Blauwe Fabriek en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Sprekers

Marinka Vranken

de Blauwe Fabriek
Senior Consultant en Trainer
LinkedIn

Nadesja Viertelhauzen

de Blauwe Fabriek
Senior Consultant en Trainer
LinkedIn

Bouwe Guijt

Gemeente Katwijk
Information Advisor
LinkedIn

Overheid365 is powered by Mavim