Skip to main content

Compliance: Kán dat eigenlijk plat, duidelijk en pragmatisch ingericht worden? - On Demand

11:00 - 12:00  |  Audittrail

Waar wil jij de komende jaren naar toe met compliance? Op welk volwassenheidsniveau zit je en is dat voldoende? En wil je dat verhogen of verbeteren?

Compliance hoeft echt niet alleen maar lastig of moeilijk te zijn. Stap voor stap en met het juiste middel kun je het rustig opbouwen naar een hoger volwassenheidsniveau. Maar hoe?

Tijdens dit webinar nemen Karin de Weijze van Woonbron en Jorrit van de Walle en Ralph Drijver van Audittrail je mee in de complexe wereld van compliance en hoe je dit pragmatisch kunt aanpakken. Ook bespreken ze wat ze tegenkomen aan uitdagingen, waar organisaties tegen aan lopen én welke bezwaren er zijn om met compliance aan de slag te gaan. Een eerlijk verhaal over keuzes en consequenties. Meld je nu aan!

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Deze online sessie is een initiatief van Audittrail en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld

Sprekers

Jorrit van de Walle

Audittrail
Algemeen Directeur
LinkedIn

Ralph Drijver

Audittrail / Puur strategie
Business developer Audittrail / Strategie consultant
LinkedIn

Karin de Weijze

Woonbron
Bestuurssecretaris en compliance officer
LinkedIn

Overheid365 is powered by Mavim