Skip to main content

Effectieve procesvoering - On Demand

Hoe Waterschap Noorderzijlvest de stap zet naar werkende processen

Het woord ‘processen’ omvat veel, maar wat houdt het eigenlijk in? Inzicht in processen zorgt ervoor dat er effectief op gestuurd kan worden. Enko Begeman van Waterschap Noorderzijlvest en Erika Pors van De Processpecialisten praten je bij over hoe het waterschap de stap heeft kunnen maken naar werkende processen en de effectieve sturing daarop. Enko vertelt waarom het de investering waard is om zaken inzichtelijk te maken. Antwoorden op vragen als “Hoe stuur je effectief op processen?”, “Wie heeft daarin welke rol?” en “Hoe zorg je dat ieder haar/zijn rol oppakt?” komen aan bod. En uiteraard: “Kortom, wat levert het de organisatie op?”

 

Dit webinar is een initiatief van De Processpecialisten en Mavim. Derhalve kunnen je gegevens met deze partners worden gedeeld. 

Schrijf je hier in!

 

Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

 

Sprekers

Erika Pors

De Processpecialisten
Consultant
LinkedIn

Enko Begeman

Waterschap Noorderzijlvest
Manager Financiën
LinkedIn

Overheid365 is powered by Mavim