Skip to main content

Webinar Online dagstart met Microsoft Teams - On Demand

 11:30 - 12:30  Portiva

Samenwerken is nog nooit zo digitaal geweest als nu. Iedereen werkt zoveel mogelijk thuis, maar tegelijkertijd ook samen met zijn/haar team of afdeling. Dit vraagt om goede afstemming en communicatie. In dit webinar gaan Bram Slits en Tijmen Bak, beiden werkzaam als Business Consultant bij Portiva, in op de kracht van de ‘Dagstart’ met je team.
 

Wat bespreken we in dit webinar?
Nu we op afstand (samen)werken, is het de kunst om echt verbonden met elkaar te blijven. Weet jij wat er speelt bij je teamleden? Houd je elkaar wel goed op de hoogte? Heb je overzicht en bespreek je samen de voortgang van jullie werkzaamheden?  In dit webinar laten we zien hoe je een effectieve ‘dagstart’ met je team kunt houden. Ook wel een ‘daily srum’ genoemd in Agile (Scrum) termen

 

Wat zijn de take-aways?

  • Benodigdheden voor een goede dagstart 
  • Het succes van een dagstart 
  • Praktische uitleg en demonstratie van een dagstart in Teams 
  • Breng de fun factor in je dagstart 
  • Do’s en don’ts bij een dagstart

 

Embed Mavim Portal in Teams
Om de waardevolle informatie die in Mavim geborgd is nog dichter bij de medewerkers te brengen is het mogelijk om de Mavim Portal te embedden in Microsoft Teams.

In deze tip & tricks video laten wij zien hoe je de Mavim Portal in de Microsoft Teams omgeving kunt toevoegen.

 

Dit webinar is eerder opgenomen. Het is wel mogelijk om tijdens het webinar vragen te stellen, deze vragen zullen na afloop door Portiva worden beantwoord.

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van Portiva en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Overheid365 is powered by Mavim