Skip to main content

Webinar Gestructureerd beheer van compliance & IT-processen - On Demand

di 13 april 15:00 - 16:00

Het voldoen aan wet- en regelgeving binnen je organisatie is in grote mate afhankelijk van een goede en correcte werking van IT.  Door de groeiende complexiteit van IT-omgevingen is dit een steeds grotere uitdaging. Nieuwe technologieën volgen elkaar razendsnel op en het gebruik van IT in organisaties neemt exponentieel toe. Als gevolg van deze voortschrijdende digitalisering nemen ook de risico’s toe, zoals bijvoorbeeld bij gemeenten en Shared Service Centers (SSC). 

De eisen op het gebied van databeveiliging en compliance worden dan ook steeds dwingender. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is daarvan een goed voorbeeld. Als IT-manager heb je soms te maken met beveiligingsincidenten. Bijvoorbeeld door een datalek, een hack, of ransomware. De eisen vanuit de BIO/ISO 27000 en de AVG/GDPR worden steeds dwingender. Daar wil je zo goed mogelijk op voorbereid zijn.   

In dit webinar laten we zien hoe je IT-gerelateerde processen en bijhorende controles effectief kunt opzetten (met een positief resultaat) en ook efficiënt kunt laten verlopen. Deze sluiten bovendien naadloos aan op alle andere controles die binnen jouw organisatie moeten worden uitgevoerd om te voldoen aan alle interne en externe wet- en regelgeving.  

Voor de IT-gerelateerde processen refereren wij aan raamwerken als COBIT, ITIL en ISM.  

 

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van Voquals en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Greet Volders

Afgelopen 20 jaar heeft Voquals, onder leiding van Greet Volders, vele organisaties op weg geholpen naar conformiteit in interne en externe regelgeving en hebben zij hen bijgestaan met de voorbereiding van diverse certificatie audits.   

Hierdoor hebben ze veel kennis, ervaring en expertise verworven in het gebruik van en de afstemming tussen de verschillende ISO-standaarden, Security Controle Raamwerken (bijvoorbeeld BIO en NBA-LIO), IT-specifieke raamwerken (zoals COBIT en ITIL) en controleraamwerken op bedrijfsniveau (waaronder AVG en COSO).  

Overheid365 is powered by Mavim