Skip to main content

Met werkende processen naar een toekomstbestendige overheid - On Demand

11:00 - 12:00  |  De Processpecialisten

Verandering is voor veel organisaties constant en ook waterschappen zijn hier onderhevig aan. Voor het waterschapsbeheer is het dus belangrijk om een wendbare en efficiënte bedrijfsvoering te hebben die bestendig is tegen veranderingen, een van de streven van Waterschap Noorderzijlvest. Om dit te realiseren was er inzicht nodig in de taken en de manier waarop mensen en middelen worden ingezet.  

In dit webinar wordt besproken hoe Waterschap Noorderzijlvest samen met de Processpecialisten stappen heeft genomen om hun processen te verbeteren en goed in te richten. Dit hebben ze gedaan volgens het principe ‘’voordoen, samendoen, zelf doen’’. Een aantal onderwerpen die aan bod komt is: de opzet van het procesmodel, het in kaart brengen van de processen en inrichten van de processturing in Mavim. Daarnaast wordt besproken hoe de verandering binnen de organisatie wordt doorgevoerd. Op die manier is het waterschap in staat om efficiënt in te spelen op de veranderingen en behoeften van hun klanten. 

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Deze online sessie is een initiatief van De Processpecialisten en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Sprekers

Erika Pors

De Processpecialisten
Consultant
LinkedIn

Enko Begeman

Waterschap Noorderzijlvest
Manager Financiën
LinkedIn

Overheid365 is powered by Mavim