Skip to main content

Webinar Versneld transformeren met een organisatieblauwdruk - On Demand

 15:30 - 16:30  De Blauwe Fabriek

Een organigram is in iedere organisatie aanwezig, maar inzicht in de blauwdruk van de organisatie ontbreekt vaak.

Informatie, zoals strategie, processen, systemen, producten en diensten is gefragmenteerd aanwezig en vooral niet met elkaar verbonden. De meeste medewerkers bezitten veel kennis en inzicht over de eigen afdeling maar missen vaak het totaalbeeld. Het ontbreken van een organisatieblauwdruk vertraagt digitaal transformeren. Het kost de organisatie meer tijd en geld om knelpunten te ontdekken die nodig zijn voor transformatie.

Een organisatieblauwdruk brengt al deze onderwerpen wel gestructureerd bij elkaar en maakt het inzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen in de organisatie.
 

Tijdens de webinar leggen Marinka en Nadesja van de Blauwe Fabriek uit hoe gemakkelijk het is om een organisatieblauwdruk op te bouwen en te onderhouden. Zij laten vervolgens zien wat de meerwaarde is van een organisatieblauwdruk en hoe het een versnelling geeft aan digitale transformatie.

 

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van de Blauwe Fabriek en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Nadesja Viertelhauzen en Marinka Vranken

Nadesja Viertelhauzen en Marinka Vranken hebben jarenlange ervaring als trainers en consultants op het gebied van organisatie inrichting. Hun klanten bevinden zich in alle sectoren en branches. Ze handelen in vakgebieden rond Business en IT zoals Procesmanagement, Klantreizen, Enterprise Architectuur, Applicatie Portfoliomanagement, Informatiebeveiliging en Kwaliteitsmanagement.
Hun kracht ligt in het verbinden van deze vakgebieden met als doel hiermee inzicht te geven in de totaalorganisatie. De combinatie van ervaring uit alle sectoren en verschillende vakgebieden maakt deze dames uniek!

Overheid365 is powered by Mavim