Skip to main content

Omgevingswet: zo zorg je voor een soepele overdracht van programma naar de lijn - On Demand

13:30 - 14:30  |  De Processpecialisten

De afgelopen tijd is er vanuit het programma Omgevingswet binnen jouw organisatie hard gewerkt aan de inrichting van omgevingswetproof werkprocessen. De impact is helder en de acties voor implementatie zijn verdeeld. Klaar dus? Nee, nu begint het pas echt! De lijnorganisatie wordt nu verantwoordelijk voor het werkend krijgen en verder verbeteren van de processen. Dat gaat niet vanzelf. De Processpecialisten helpen verschillende gemeenten, omgevingsdiensten en provincies hierbij.

In deze sessie vertellen De Processpecialisten hoe ze dit aanpakken en komt er ook een gemeente aan het woord. Jeroen Kwint, Regisseur transitie omgevingsplan bij de gemeente Lelystad, deelt praktijkvoorbeelden en lessen voor een soepele overdracht.

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Deze online sessie is een initiatief van De Processpecialisten en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Sprekers

Vincent Damen

De Processpecialisten
Partner

Margreet van Staalduinen

De Processpecialisten
Processpecialist
LinkedIn

Jeroen Kwint

Gemeente Lelystad
Regisseur transitie omgevingsplan
LinkedIn

Overheid365 is powered by Mavim