Skip to main content

Webinar Innoveren met klantreizen - On Demand

09:00 - 10:00  De Blauwe Fabriek

Klantgericht werken staat hoog in het vaandel bij iedere organisatie. Een van de succesvolle methoden om klantgerichtheid te verbeteren is het werken met klantreizen. Met de klantreismethodiek kan niet alleen de klantervaring inzichtelijk gemaakt te worden, maar ook wat er ‘achter de schermen’ gebeurt in de organisatie tijdens de verschillende contactmomenten met de klant.

Klantreizen leveren waardevolle informatie op voor innovatie. Hoe kunnen we als organisatie onze producten en diensten beter afstemmen op de wensen van onze klanten?

 

Tijdens dit webinar presenteren Nadesja en Marinka van De Blauwe Fabriek een aanpak voor het succesvol implementeren van klantreizen in organisaties en laten zij zien hoe je ook online klantreizen in kaart kan brengen. En welke waarde en informatie de klantreizen kunnen geven voor innovatie.

 

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van de Blauwe Fabriek en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Nadesja Viertelhauzen en Marinka Vranken

Nadesja Viertelhauzen en Marinka Vranken hebben jarenlange ervaring als trainers en consultants op het gebied van organisatie inrichting. Hun klanten bevinden zich in alle sectoren en branches. Ze handelen in vakgebieden rond Business en IT zoals Procesmanagement, Klantreizen, Enterprise Architectuur, Applicatie Portfoliomanagement, Informatiebeveiliging en Kwaliteitsmanagement.
Hun kracht ligt in het verbinden van deze vakgebieden met als doel hiermee inzicht te geven in de totaalorganisatie. De combinatie van ervaring uit alle sectoren en verschillende vakgebieden maakt deze dames uniek!

Overheid365 is powered by Mavim