Skip to main content

Hoe structureer je het beheer van je compliance en IT-processen? Met bijdrage van het Ministerie van Financiën - On Demand

09:30 - 10:30  |  Voquals

Tijdens deze sessie zal Greet Volders van Voquals toelichten hoe je met het Multi Compliance Framework (MCF) op een snelle, efficiënte en effectieve manier:

1. IT-gerelateerde processen kunt inrichten, implementeren en opvolgen met de nodige controles
2. het beheer van alle nodige regelgeving op één plek organiseert, zodat interne assessment, audits en externe audits op een efficiënte manier voorbereid kunnen worden.
3. alle ondersteunende informatie (evidence) via workflows beheert.

Dit doet zij aan de hand van sprekende praktijkvoorbeelden. Zo zal Rens Schipper, Procesmanager bij het Ministerie van Financiën, in deze sessie nader toelichten hoe het Ministerie het MCF heeft gebruikt ter ondersteuning van hun ITIL-programma en de optimalisatie van de inrichting van Mavim. Door gebruik te maken van voorbeeld-processen hebben zij op zeer korte tijd hun ITIL processen kunnen uitwerken.  

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Deze online sessie is een initiatief van Voquals en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Sprekers

Greet Volders

Voquals
Managing Consultant en C.E.O.
LinkedIn

Rens Schipper

Ministerie van Financiën
Procesmanager
LinkedIn

Overheid365 is powered by Mavim