Skip to main content

Bereid je voor op de rechtmatigheidsverantwoording: hoe het eruit ziet in de praktijk - On Demand

13:30 - 14:30  |  Cruxer

Voor waterschappen is het essentieel om nu en in de toekomst goed waterbeheer uit te kunnen voeren, ongeacht de omstandigheden en ontwikkelingen. De klimaatverandering, maar ook de invoering van de rechtsmatigheidsverantwoording zijn een paar van die ontwikkelingen. Dit vereist een herinrichting van de informatievoorziening. De waterschappen hebben immers een enorme zee aan informatie uit verschillende bronnen in handen en er wordt steeds meer geautomatiseerd. De uitdaging ligt om hier overzicht en structuur in te brengen. Op die manier kan de naleving van de wet- en regelgeving goed worden gevolgd en kunnen de werkprocessen wordenverbeterd.  

In deze sessie wordt besproken hoe Waterschap Zuiderzeeland en Waterschapsbedrijf Limburg samen met Cruxer het herstructureren van de informatievoorziening hebben aangepakt. Daardoor hebben ze de basis gelegd voor naleving van de verwachte rechtsmatigheidsverantwoording en zorgen ze tegelijkertijd voor een efficiënte en effectieve bedrijfsvoering.

Let op: Het eerste gedeelte van het webinar is een podcast (zonder beeld), het tweede gedeelte is een demo met beeld.

Deelname aan dit webinar is kosteloos

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Deze online sessie is een initiatief van Cruxer en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partijen worden gedeeld.

Sprekers

Eric van Mierlo

Cruxer
Partner
LinkedIn

René van der Reijden

Cruxer
Informatie adviseur
LinkedIn

Jan Mol

Waterschap Zuiderzeeland
Strategisch Adviseur & Enterprise Architect
LinkedIn

Peter Martens

Waterschapsbedrijf Limburg
Senior Business Controller
LinkedIn

Overheid365 is powered by Mavim