Skip to main content

Informatievoorziening als hart van beleid, toezicht en uitvoering - On Demand

13:30 - 14:30  |  Hunze & Aa's en DV&O

Om als overheid beter te kunnen bijdragen aan maatschappelijke opgaven, is een van de speerpunten om de uitvoering van de werkzaamheden te versterken. Het ICT-landschap binnen het rijk vernieuwen is een belangrijke stap hierin. Dit vraagt echter om een grote omslag in de informatiehuishouding, die in veel gevallen binnen de overheid nog tekort schiet. Om hier vorm aan te geven zijn verschillende actiepunten opgesteld, onder andere in de I-Strategie rijk waarin de prioriteiten staan voor de informatievoorziening de komende jaren.

Tijdens dit webinar bespreken we met Gerard Twigt van Dienst, Vervoer en Ondersteuning (DV&O) en Richard Smilda van Waterschap Hunze & Aa’s hoe ze de uitdaging rondom de informatievoorziening zullen aanpakken en waarom dit nu zo belangrijk is. Tijdens deze sessie worden vragen behandeld als:

- Hoe ziet de informatiestrategie er bij jullie organisatie uit?

- Wat is er nodig om de strategie voor informatievoorziening effectief tot uitvoering te brengen?

- Hoe kijkt de organisatie naar de I-strategie Rijk ten aanzien van jullie strategie?

- Welke rol speelt Mavim in de uitvoering van jullie plannen?

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Richard Smilda

Hunze & Aa's
Beleidsadviseur Informatisering
LinkedIn

Gerard Twigt

DV&O
 

Overheid365 is powered by Mavim