Skip to main content

Webinar Help! Hoe word ik datagedreven? - On Demand

wo 18 november 11:00 - 12:00

Wil je weten hoe Scamander en Mavim je kunnen helpen met een succesvolle implementatie van datagedreven werken? Schrijf je dan in voor dit webinar waarin we je kennis laten maken met de resultaten die Drechtsteden hiermee heeft behaald. 

De reis van data naar waarde wordt door veel mensen ervaren als een flinke uitdaging. Scamander inspireert je door je spelenderwijs kennis te laten maken met Data Management en al de facetten. Het laatste en allerbelangrijkste stuk van de reis van data naar waarde bestaat uit implementeren. Scamander borgt de resultaten uit de experimenteerfase in de organisatie en zet ze om naar concrete acties.  

Wil je weten hoe Scamander en Mavim je kunnen helpen met een succesvolle implementatie van datagedreven werken? Schrijf je dan in voor dit webinar waarin we je kennis laten maken met de resultaten die Drechtsteden hiermee heeft behaald. 

In het webinar vertelt expert Hans Mulder over het nut & de noodzaak van datagedreven werken. Wat komt er allemaal op de gemeenten af? Wat is de urgentie van digitale transformatie? En hoe geef je er invulling aan door programma’s zoals informatie gestuurde gemeente of datagedreven werken? En het belangrijkste: waar wil je als gemeente uiteindelijk naartoe? 

Daarna gaan we nader in op hoe Drechtsteden met datagedreven werken is gestart, wat het ze oplevert en wat de plannen voor de toekomst zijn. Tevens komt de invulling die Centric aan datagedreven werken geeft door een focus op integratie en API’s aan bod en laten we zien hoe Mavim datagedreven werken ondersteunt. Aan de hand van de inrichting van een datakwaliteitsproces tonen we hoe je slim kunt kijken naar je werkprocessen door de inzet van process mining.  

Aan het einde van het webinar nemen we ruim de tijd om vragen van de deelnemers te beantwoorden. 

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Ronald Kok - Senior Data Governance en Data Management Consultant bij Scamander 

Ronald is mede-oprichter/eigenaar van Scamander - The Data Liberation Company. Samen met zijn collega’s zet hij zich in voor het laten stromen van data naar waardevolle toepassingen. Ronald is een vakinhoudelijk gecertificeerd expert op het gebied van Business Intelligence en Data Management. Ronald is een opportunist, verbinder, business developer en krijgt energie van samenwerken; vooral als dit een voelbare positieve bijdrage oplevert voor alle betrokkenen. Niet voor niets is hij een voorvechter van het nuttig gebruik van data om te komen tot een hoger welzijn van de mens. 

Bas Rekveldt - Data Analist bij Scamander 

LinkedIn

Jeremy van der Vaart - Informatiemanager/CISO bij Sociale Dienst Drechtsteden

LinkedIn

Frank de Nijs - Business Developer bij Centric

LinkedIn

Hans Mulder - Viagroep

LinkedIn

Overheid365 is powered by Mavim