Skip to main content

Webinar Datagedreven werken met Power BI - On Demand

14:00 - 15:00  Portiva

Jouw bedrijf genereert veel data. Iedere dag, de hele dag. Maar wat kun je met al die data? Hoe verbind je data uit verschillende bronnen? En hoe maak je de data zichtbaar, zodat je erop kunt acteren? In dit webinar laten Lennart Collee, Technical Cloud Consultant bij Portiva en Nico Marten, Infrastructure Consultant bij Portiva, zien hoe je met Power BI meer data-gedreven kunt werken.

Wat bespreken we in dit webinar?

Power BI is onderdeel van het Power Platform van Microsoft. Het stelt je in staat om rapportages, analyses en dashboards te maken waarbij data uit één of meerdere bronnen wordt gecombineerd en geaggregeerd. Dit geeft je waardevolle inzichten. In dit webinar laten we zien wat Power BI is, waar een Power BI dashboard uit bestaat en hoe het integreert in het Microsoft 365 platform.

 

Wat zijn de take-aways?

  • Introductie en overzicht van de mogelijkheden van Power BI
  • Best practices voor het verbinden van verschillende bronnen
  • Tips en tricks voor het opzetten van een Power BI dashboard
  • Verschillende live voorbeelden van Power BI rapportages

 

Mavim & Power BI
Om rapportage informatie uit Mavim nog beter inzichtelijk te maken is het mogelijk om rapportinformatie in Power BI te visualiseren. Het Power BI dashboard kan vervolgens in de Mavim Portal worden getoond. Dit maakt het mogelijk om bijvoorbeeld status en KPI informatie uit Mavim te combineren met rapportage informatie uit primaire systemen en werk je datagedreven aan continue verbetering.

Bekijk onderstaande video’s voor meer inspiratie:

 

Embed Power BI in portal
In deze tip & tricks video laten wij zien hoe je een Power BI rapport toevoegt aan de Mavim Portal.

Report data in Power BI
In deze tip & tricks video laten wij zien hoe je het Mavim rapport kunt gebruiken als een database voor Power BI.

Dit webinar is eerder opgenomen. Het is wel mogelijk om tijdens het webinar vragen te stellen, deze vragen zullen na afloop door Portiva worden beantwoord.

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van Portiva en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Onze bewezen oplossingen zorgen ervoor dat jij veilig kan werken in de cloud. Wij zijn ervan overtuigd dat oplossingen voor digitaal samenwerken, security en cloud infra & apps veiliger moeten zijn. Stabieler. Dit realiseren wij samen met onze klanten en Microsoft. Wij laten zien dat het anders kan: op een persoonlijk en eerlijke manier. Met wederzijds respect en plezier.

Overheid365 is powered by Mavim