Skip to main content

Webinar Een business case voor je IT-omgeving in Microsoft Azure - On Demand

11:00 - 12:00  Portiva

Denk jij erover na om je IT-omgeving onder te brengen in Azure? Of heb jij de keuze voor Azure al gemaakt, maar moet je het MT nog overtuigen? Bram Slits en Lennard van Leuven, beiden werkzaam als Business Consultant bij Portiva, helpen je op weg!  

Wat bespreken wij in dit webinar?
Steeds meer organisaties overwegen de stap naar de cloud. Maar hoe ziet die reis eruit? Welke keuzes moet je maken? En zeker niet onbelangrijk: wat levert het op? In dit webinar vertellen we je meer over de business case om met je IT-omgeving naar Azure te gaan. 

Wat zijn de take-aways?

  • Wat zijn redenen om naar de cloud over te stappen? 
  • 3 strategieën die je kunt hanteren 
  • Hoe bereken je de verwachte kosten? (total cost of ownership calculator) 
  • Waar bespaar je kosten als je overgaat naar Azure? 
  • Hoe zorg je dat afdelingen in de organisatie zelf ownership nemen over het budget en verwachte kosten?  

Tijdens webinar laten we ook verschillende features in het Azure portal zien. Zo tonen we hoe je kosten kunt monitoren én voorspellen; hoe je kosten kunt toewijzen aan specifieke afdelingen/business units; en hoe je een budgettering maakt en notificaties kunt ontvangen voordat je daar overheen gaat.  Benieuwd hoe je de business case voor jouw organisatie maakt? Kijk dan dit webinar terug! Je ontvangt praktische tips, zodat je direct aan de slag kunt.

 

Mavim Online
Geniet van de volledige functionaliteit van de Mavim software in de cloud! Wij zorgen voor de implementatie, het onderhoud, patches en upgrades, zodat jij je kunt concentreren op je eigen werkzaamheden.

Mavim maakt gebruik van Azure, de Microsoft Cloud. We hebben deze beslissing genomen vanwege onze nauwe relatie met Microsoft, maar ook vanwege de voortdurende investering die Microsoft doet in hun cloud. Microsoft investeert voortdurend in de toepasbaarheid, snelheid en betrouwbaarheid van Azure, waarvan Mavim - en jij als Mavim-klant - de vruchten kunnen plukken.

Kijk voor meer info over Mavim Online op https://www.mavim.com/nl/mavim-platform/mavim-cloud

 

Dit webinar is eerder opgenomen. Het is wel mogelijk om tijdens het webinar vragen te stellen, deze vragen zullen na afloop door Portiva worden beantwoord.

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van Portiva en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Overheid365 is powered by Mavim