Skip to main content

Webinar Duurzaam implementeren van procesgericht werken - On Demand

ma 16 november 13:00 - 14:00

In het webinar wordt ingegaan op de uitdagingen om op pragmatische wijze te komen tot een procesgerichte organisatie en een goede borging van processen en informatie. Je maakt kennis met de basislogica van procesmanagement en op welke wijze dit versnelt kan worden geïmplementeerd middels Mavim.

Het platform van Mavim krijgt nog meer waarde als je vanaf de start gebruik maakt van de mogelijkheden die het biedt. Samenhang van processen, rollen, systemen en organisatiedoelstellingen, maar hoe zet je dit in om continu te kunnen verbeteren.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt de theorie besproken om te komen tot een procesgerichte organisatie. Waar begin je, wie betrek je in de organisatie én hoe betrek je hen, welke rollen en verantwoordelijkheden zijn van toepassing, van welke formats maak je gebruik, hoe zorg je voor een versnelling en wat heb je minimaal nodig. Op interactieve wijze wordt ingegaan op de vragen van de deelnemers.


Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van De Processpecialisten en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Jeroen Stam

Jeroen Stam is partner bij De Processpecialisten. Bevlogen om de klant te ondersteunen bij het realiseren van zijn of haar doelstellingen. Jeroen heeft ruime ervaring binnen de overheid en het opzetten van complexe ketens en opgaven rondom maatschappelijke vraagstukken. Laatste jaren actief op met het implementeren en innoveren op het gebied van dienstverlening.

Jeroen gelooft in de kracht organisaties en medewerkers en draagt bij aan het ontwikkelen en innoveren.

Mariska Beets

Mariska Beets is consultant bij De Processpecialisten. Met veel energie en een frisse blik zorgt ze voor een goede vastlegging en optimalisatie van bedrijfsprocessen bij uiteenlopende bedrijven. Momenteel is zij enerzijds procesbeheerder bij een verzekeringsmaatschappij en geeft zij anderzijds advies over de procesinrichting bij Gemeente Purmerend. De vastlegging hiervan gebeurt in beide gevallen in Mavim.

Overheid365 is powered by Mavim