Skip to main content

Maandag 16 November

Opening Overheid365 Online - Rondetafel Digitale Transformatie - On Demand

09:30 - 10:15 Microsoft

Overheid365 Online zal dit jaar worden geopend in de vorm van een rondetafel met een mooie mix van tafelgasten. Tijdens het gesprek zal worden ingegaan op digitale transformatie binnen de overheid en kijken de gasten naar de actualiteiten en doelstellingen van een wendbare digitale overheid. Welke ontwikkelingen zien we in de overheidsmarkt, welke impact heeft dit op overheidsorganisaties en wat is nodig om dit wendbaar en toekomstbestendig te organiseren? 

Webinar Sneller volwassen met een digitale tweeling - On Demand

10:30 - 11:30 KPMG

KPMG en Mavim nemen je mee in een pragmatische aanpak om stap voor stap een digitale tweeling van jouw organisatie op te bouwen aan de hand van een aantal concrete voorbeelden. Daarnaast zal KPMG vertellen hoe zij zelf de DTO Methodologie inzetten om hun organisatie meer grip en inzicht te geven in processen, mensen en ICT in een dynamische wereld met strikte wet- en regelgeving en kwaliteitsstelsels.

 

Webinar Een eerste kennismaking met Mavim - On Demand

11:30 - 12:30 Mavim

Ben je nog niet bekend met Mavim, maar wel nieuwsgierig naar de mogelijkheden van ons platform? Dan is dit webinar iets voor jou. In deze korte introductie nemen we je mee in de belangrijkste functionaliteiten en verschillende toepassingen van het Mavim Platform waaronder Process Mining en iMprove. En gaan we nader in op de vele voordelen die het Mavim platform jouw organisatie kan bieden.

Webinar Duurzaam implementeren van procesgericht werken - On Demand

13:00 - 14:00 De Processpecialisten

In dit webinar wordt ingegaan op de uitdagingen om op pragmatische wijze te komen tot een procesgerichte organisatie en een goede borging van processen en informatie. Je maakt kennis met de basislogica van procesmanagement en op welke wijze dit versnelt kan worden ge├»mplementeerd middels Mavim.

Webinar Versneld transformeren met een organisatieblauwdruk - On Demand

15:30 - 16:30 De Blauwe Fabriek

Tijdens dit webinar leggen Marinka en Nadesja van de Blauwe Fabriek uit hoe gemakkelijk het is om een organisatieblauwdruk op te bouwen en te onderhouden. Zij laten vervolgens zien wat de meerwaarde is van een organisatieblauwdruk en hoe het een versnelling geeft aan digitale transformatie.

Overheid365 is powered by Mavim