Skip to main content

Maandag 12 april

Webinar Help! Hoe word ik datagedreven? - On Demand

09:00 - 10:00 Scamander

Tegenwoordig beschikken we over onnoemelijk veel data. Alleen zit die data opgesloten in applicaties, bestanden en verschillende communicatiemiddelen die worden gebruikt. Hoe kun je deze data uit systemen onttrekken en inzetten voor het efficiënt en effectief invullen van je werk? En hoe kun je het eenvoudig delen met collega’s en ketenpartners wanneer dat nodig is?

Webinar Worden de gevolgen van een datalek onderschat? – De risico’s, oorzaken en gevolgen uitgelegd - On Demand

11:00 - 12:00 Audittrail

Het was niet te missen: het nieuws dat de GGD is getroffen door een grote datadiefstal. Enorm veel gegevens gestolen – naar verwachting van miljoenen Nederlanders. Inmiddels zijn meerdere mensen opgepakt. Maar wat zijn de achtergronden? Nog interessanter is de vraag hoe het zo ver heeft kunnen komen.  

Webinar Werkende processen voor de Omgevingswet en Wet private Kwaliteitsborging?! - On Demand

13:00 - 14:00 De Processpecialisten

Per 1 januari 2022 worden de Omgevingswet en de Wet Private Kwaliteitsborging (Wkb) ingevoerd. Om organisaties hierbij te ondersteunen hebben De Processpecialisten in opdracht van de Vereniging Nederlandse Gemeente (VNG) ‘de werkende processen aanpak’ ontwikkeld. Deze implementatieaanpak bestaat uit referentieprocessen en competentieprofielen waarin alle directe en indirecte eisen van de Omgevingswet verwerkt zijn.

Webinar Van losse excels naar één administratie - On Demand

15:00 - 16:00 Cruxer

In dit webinar laat René van der Reijden van Cruxer zien hoe je op een eenvoudige wijze vanuit diverse losse Excel administraties, documenten en spreadsheets een geïntegreerde vastlegging kunt realiseren en digitaal beschikbaar stellen.

Overheid365 is powered by Mavim