Skip to main content

Webinar Een dynamische informatiearchitectuur bij Gemeente Dronten - On Demand

do 19 november 13:00 - 14:00

Digitale transformatie, applicatie rationalisatie en vele andere ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement en automatisering hebben één ding gemeen: de basis dient op orde te zijn. Weten wat er ‘in huis’ is, is de eerste stap naar de doorontwikkeling van het I&A domein. Het opstellen van een informatiearchitectuur draagt hieraan bij door het beheersbaar en systematisch doorvoeren van wijzigingen in de organisatie en ICT-inrichting van elke organisatie. Daarbij ondersteunt het architectuur-denken ook de bewustwording van applicatiebeheerders om gestructureerd na te denken over het realiseren van een optimale informatievoorziening in lijn met de (informatie-)visie en digitale transformatie van de organisatie.

Native Consulting heeft in samenwerking met Mavim en opdrachtgever Gemeente Dronten de informatiearchitectuur op een dynamische wijze in kaart gebracht. Met behulp van Mavim zijn er duizenden relaties gelegd in de plaat, waardoor de voorheen statische architectuurplaat nieuw leven is ingeblazen.
 

In dit webinar neemt Ramona Pakvis, Adviseur bij Native Consulting je graag mee in de nut en noodzaak van architectuur-denken, de totstandkoming van de dynamische architectuur-plaat en uiteraard ook het eindproduct door middel van een live demo.

 

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van Native Consulting en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Ramona Pakvis

Ramona Pakvis is adviseur bij Native Consulting een veelzijdige set aan uitdagingen op het snijvlak van ICT en governance bij gemeenten aanpakt. Ze is gespecialiseerd in de gemeentelijke i-architectuur en informatieveiligheid, maar haalt voor al haar kracht uit haar brede blikveld als generalist.  

Native Consulting

Native Consulting is een betrouwbare en innovatieve adviespartner van lokale overheden voor complexe vraagstukken op het snijvlak van informatievoorziening-Ict, dienstverlening en bedrijfsvoering. Native is met name gespecialiseerd in onderzoek en advies op business-it vraagstukken, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden, herindelingen, informatiestrategie en aanbestedingen.

Overheid365 is powered by Mavim