Skip to main content

Donderdag 19 November

Webinar Werken aan werkende processen voor de Omgevingswet - On Demand

09:00 - 10:00 De Processpecialisten & Gemeente Dronten

Ben jij bezig met het inrichten van de processen voor de Omgevingswet? Heb je behoefte aan snel inzicht in wat je daarvoor nog moet regelen? Wil je daarbij gebruik maken van best practices van andere lokale overheidsinstellingen? Volg dan het webinar ‘Werken aan werkende processen voor de Omgevingswet’. Met gastspreker Erica Kelly, Procesarchitect bij de Gemeente Dronten.

Webinar Online dagstart met Microsoft Teams - On Demand

11:30 - 12:30 Portiva

Samenwerken is nog nooit zo digitaal geweest als nu. Iedereen werkt zoveel mogelijk thuis, maar tegelijkertijd ook samen met zijn/haar team of afdeling. Dit vraagt om goede afstemming en communicatie. In dit webinar gaan we in op de kracht van de ‘Dagstart’ met je team.

Webinar Een dynamische informatiearchitectuur bij Gemeente Dronten - On Demand

13:00 - 14:00 Native & Gemeente Dronten

Digitale transformatie, applicatie rationalisatie en vele andere ontwikkelingen op het gebied van informatiemanagement en automatisering hebben één ding gemeen: de basis dient op orde te zijn. In dit webinar neemt Ramona Pakvis, Adviseur bij Native Consulting je graag mee in de nut en noodzaak van architectuur-denken, de totstandkoming van de dynamische architectuur-plaat bij de Gemeente Dronten en uiteraard ook het eindproduct door middel van een live demo.

 

 

 

 

Overheid365 is powered by Mavim