Skip to main content

Webinar De kracht van Robotic Process Automation - On Demand

We halen de Robot uit de Mens, zodat mensen meer mens kunnen zijn!

do 15 april 15:00 - 16:00

Steeds meer organisaties zoeken naar mogelijkheden om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en hierbij slimme technische oplossingen zoals Robotic Process Automation (RPA) in te zetten. Wil je meer weten over de aanpak en voordelen van RPA? Ben je nieuwsgierig naar hoe andere organisaties RPA succesvol toepassen? Zoek je naar concrete handvatten om zelf met RPA aan de slag te gaan? Meld je dan aan voor het webinar ‘De kracht van Robotic Process Automation’. 

RPA is een softwareoplossing die het handmatig verwerken van informatie in verschillende systemen van de mens overneemt. Het is dé manier om repeterende, administratieve handelingen in werkprocessen foutloos en 24/7 uit te voeren. Zo blijft er meer tijd over voor de complexe, creatieve, innovatieve en intermenselijke processen, waar we als mens de meeste voldoening uit halen. 

Het programma van het webinar ziet er als volgt uit: 

  • Wat is RPA: basisprincipes en voordelen van RPA 

  • Voor welke processen en vraagstukken is RPA geschikt? 

  • Best practices op het gebied van RPA, AI en Chatbot in de private en publieke sector 

  • Opschalen naar een RPA Competence Center 

  • Zelf aan de slag met RPA? 

 

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van De Processpecialisten en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Asher Lake

De missie van Asher is om ‘de robot uit de mens te halen, zodat mensen meer mens kunnen zijn’. Asher heeft jarenlange ervaring met de toepassing onder andere RPA, AI en Chatsbots. Asher is oprichter van Unlocking Digital en werkt momenteel als RPA Lead bij Mercedes-Benz. Hiervoor is Asher vanaf het begin betrokken geweest bij de toepassing van RPA binnen Air France KLM en heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de opschaling binnen de organisatie en de oprichting van het Automation Center of Excellence.

Wilbert Koenen

Wilbert werkt als Proces- en RPA specialist bij De Processpecialisten. Voor Wilbert is het een uitdaging om opdrachtgevers te helpen bij het realiseren van verbeteringen in complexe processen, waarbij de oplossing niet voor de hand ligt. Zijn ervaringen liggen op het gebied van procesverbetering, Robotic Process Automation (RPA), procesvastlegging, projectplanning en verandermanagement. Deze ervaringen heeft hij opgedaan bij gemeenten, rijksoverheid en onderwijsinstellingen. 

Overheid365 is powered by Mavim