Skip to main content

Donderdag 15 april

Webinar Van invulveld tot opslag, waar gaan de gegevens (door)heen? - On Demand

09:00 - 10:00 Native

In dit webinar laat Native Consulting zien hoe zij - door haar ruime ervaring met werken onder architectuur en de gemeentelijke uitdagingen - kan helpen om inzicht in gegevensstromen te vergaren, dit zowel visueel vorm te geven alsmede de organisatorische inbedding van dit inzicht bij verantwoordelijke medewerkers.

Webinar Het realiseren van continue verbeteringen door middel van IT gedreven organisatieverandering - On Demand

11:00 - 12:00 KPMG

Onze maatschappij verandert in hoog tempo. Om economische groei te bevorderen en goed in te kunnen blijven spelen op de behoefte van burgers, moeten organisaties in de publieke sector wendbaar zijn om mee te kunnen veranderen. KPMG helpt organisaties om noodzakelijke veranderingen door te maken, te innoveren, gebruik te maken van nieuwe technologie├źn en daar verantwoording over af te leggen.

Webinar Wat heb ik aan een datacatalogus? - On Demand

13:00 - 14:00 Scamander

In dit webinar leggen Bas Rekveldt en Ronald Kok van Scamander uit hoe je  leveringsafspraken en alles rondom data met betrekking tot de datacatalogus vast kunt leggen in het Mavim platform, wat erbij komt kijken en hoe dit eruit ziet.

Webinar De kracht van Robotic Process Automation - On Demand

15:00 - 16:00 De Processpecialisten

In dit webinar gaan Asher Lake en Wilbert Koenen van De Processpecialisten in op de basisprincipes en voordelen van RPA, voor welke processen en vraagstukken RPA geschikt is, best practices op het gebied van RPA, AI en Chatbot in de private en publieke sector, het opschalen naar een RPA Competence Center en hoe je zelf aan de slag kunt gaan met RPA.

Overheid365 is powered by Mavim