Skip to main content

Webinar Een procesgerichte organisatie, hoe word je dat? - On Demand

di 13 april 11:00 - 12:00

In dit webinar wordt ingegaan op de uitdagingen om op pragmatische wijze te komen tot een procesgerichte organisatie en een goede borging van processen en informatie. Je maakt kennis met de basislogica van proces en procesmanagement en de wijze waarop je dit versneld kunt implementeren met Mavim. 

Het Mavim platform krijgt nog meer waarde als je vanaf de start gebruik maakt van de mogelijkheden die het biedt. Samenhang tussen processen, rollen, systemen en organisatiedoelstellingen is belangrijk, maar hoe zet je dit in om continu te kunnen verbeteren?  

Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt de theorie van het realiseren van een procesgerichte organisatie besproken. Waar begin je? Wie betrek je in de organisatie én hoe betrek je hen? Welke rollen en verantwoordelijkheden zijn van toepassing? Van welke formats maak je gebruik? Hoe zorg je voor een versnelling en wat heb je minimaal nodig? Op interactieve wijze wordt ingegaan op de vragen van de deelnemers. 

Agenda 

 • Aanpak procesgerichte organisatie 

 • Opzet procesmanagement in platform  
  -  Procesmodel tot werkinstructie 
  -  Van systeem tot rollen 
  -  Inrichting continu verbeteren 
  -  Invulling rollen van proceseigenaar, procesmanager, procesbeheer en procesmedewerker 

 • Toelichting versnelling implementatie platform 

 • Vraag- en antwoord 

 

Aan het einde van het webinar heb je een aanpak op hoofdlijn in handen en inzicht in hoe je via het Mavim Platform versneld komt tot een procesgerichte organisatie. 

 

Dit webinar is een gezamenlijk initiatief van De Processpecialisten en Mavim. Derhalve zullen je gegevens met deze partij worden gedeeld.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Jeroen Sam

Jeroen Stam is partner bij De Processpecialisten. Bevlogen om de klant te ondersteunen bij het realiseren van zijn of haar doelstellingen. Jeroen heeft ruime ervaring binnen de overheid en het opzetten van complexe ketens en opgaven rondom maatschappelijke vraagstukken. Laatste jaren actief op met het implementeren en innoveren op het gebied van dienstverlening.  

Jeroen gelooft in de kracht van organisaties en medewerkers en draagt bij aan het ontwikkelen en innoveren.  

Overheid365 is powered by Mavim