Skip to main content

Dinsdag 13 april

Webinar Hoe veilig is proces automatisering? - Regel je security met o.a. de IEC62443 - On Demand

09:00 - 10:00 Audittrail

In dit webinar laten Jorrit van de Walle en Carlien Daniels zien hoe je frameworks, die zorgen dat je op het gebied van procesautomatisering je information security op orde kan brengen zoals de IEC62443, kunt inzetten, kunt meten en kunt verbeteren. 

Webinar Een procesgerichte organisatie, hoe word je dat? - On Demand

11:00 - 12:00 De Processpecialisten

In dit webinar wordt door Jeroen Stam van De Processpecialisten ingegaan op de uitdagingen om op pragmatische wijze te komen tot een procesgerichte organisatie en een goede borging van processen en informatie. Je maakt kennis met de basislogica van proces en procesmanagement en de wijze waarop je dit versneld kunt implementeren met Mavim. 

Webinar Dynamische Informatiearchitectuur: een klantcase van gemeente Dronten - On Demand

13:00 - 14:00 Native

Native Consulting heeft in samenwerking met Mavim en de opdrachtgever in gemeente Dronten de informatiearchitectuur op een dynamische wijze in kaart gebracht. Met behulp van Mavim zijn er duizenden relaties gelegd in de plaat, waardoor de voorheen statische architectuurplaat nieuw leven is ingeblazen. In dit webinar nemen wij je graag mee in de nut en noodzaak van architectuur-denken, de totstandkoming van de dynamische plaat en uiteraard ook het eindproduct door middel van een live demo.  

Webinar Gestructureerd  beheer  van  compliance & IT-processen - On Demand

15:00 - 16:00 Voquals

In dit webinar laten we zien hoe je IT-gerelateerde processen en bijhorende controles effectief kunt opzetten (met een positief resultaat) en ook efficiënt kunt laten verlopen. Deze sluiten bovendien naadloos aan op alle andere controles die binnen jouw organisatie moeten worden uitgevoerd om te voldoen aan alle interne en externe wet- en regelgeving.  

Overheid365 is powered by Mavim