Skip to main content

Een eerste kennismaking met Mavim: op weg naar jouw digitale overheid - On Demand

09:30 - 10:15  |  Mavim

Er zijn grote stappen gemaakt in het digitaliseren van de overheid. De brede dienstverlening van de publieke sector, de uiteenlopende betrokkenen, beperkte middelen en de strenge regelgeving zetten een rem op innovatie. Het platform van Mavim biedt hier echter op meerdere manieren een uitkomst voor door alle informatie omtrent processen, IT en mensen binnen de organisatie vast te leggen én aan elkaar te koppelen. Burt van Dinter legt uit hoe de verbinding tussen jouw processen, applicaties en betrokkenen kan helpen bij het vormgeven van de digitale transformatie binnen jouw overheid.

In dit introductiewebinar maak je kennis met Mavim. We bespreken wat Mavim precies is en hoe het platform kan bijdragen aan een effectieve digitale transformatie. We duiken kort in de verschillende functionaliteiten in Mavim waardoor je onder andere: 

  • Duidelijk inzicht krijgt in de verschillende processen en data binnen je organisatie 

  • Verschillende kaders in je organisatie met elkaar kunt verbinden 

  • Werkprocessen en data kunt visualiseren en structureren 

  • De effectiviteit van de organisatie kunt vergroten door werkwijzen te stroomlijnen.  

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van het Mavim Platform voor jouw organisatie? Schrijf je dan nu in voor deze sessie. 

Deelname aan dit webinar is kosteloos.

Schrijf je hier in!

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Blijf op de hoogte
Ja ik wil graag informatie van Mavim via e-mail ontvangen. Dit kan gaan over Mavim, onze producten, trainingen, evenementen, enquêtes, promoties en tips voor het optimale gebruik van het Mavim platform. Ik kan mij te allen tijde uitschrijven door onderaan de e-mail op de knop ‘afmelden’ te klikken.

Sprekers

Wouter van der Ham

Mavim
Sales Manager Nederland
LinkedIn

Burt van Dinter

Mavim
Business Solution Manager
LinkedIn

Overheid365 is powered by Mavim