Skip to main content

Dinsdag 22 maart

Hoe structureer je het beheer van je compliance en IT-processen? Met bijdrage van het Ministerie van Financiën - On Demand

09:30 - 10:30  |  Voquals

Ontdek tijdens deze sessie hoe je met het Multi Compliance Framework (MCF) van Voquals op een snelle, effectieve manier 1) IT-gerelateerde processen kunt inrichten, implementeren en opvolgen met de nodige controles, 2) het beheer van alle nodige regelgeving op één plek organiseert en 3) alle ondersteunende informatie via workflows beheert. Daarnaast zal Rens Schipper van het Ministerie van Financiën ingaan op hoe zij het MCF hebben gebruikt ter ondersteuning van hun ITIL-programma.

Compliance: Kán dat eigenlijk plat, duidelijk en pragmatisch ingericht worden? - On Demand

11:00 - 12:00  |  Audittrail

Compliance hoeft echt niet alleen maar lastig of moeilijk te zijn. Stap voor stap en met het juiste middel kun je het ook programmatisch opbouwen naar een hoger volwassenheidsniveau. Inzicht, overzicht en begrip levert meer op dan je zou denken. Tijdens dit webinar nemen Jorrit en Ralph van Audittrail je samen met Karin de Weijze, Compliance Officer bij Woonbron mee in de complexe wereld van compliance en hoe je dit pragmatisch kunt aanpakken.

Omgevingswet: zo zorg je voor een soepele overdracht van programma naar de lijn - On Demand

13:30 - 14:30  |  De Processpecialisten

De afgelopen tijd is er vanuit het programma Omgevingswet binnen jouw organisatie hard gewerkt aan de inrichting van omgevingswetproof werkprocessen. Klaar dus? Nee, nu begint het pas echt! De lijnorganisatie wordt nu verantwoordelijk voor het werkend krijgen en verder verbeteren van de processen. Dat gaat niet vanzelf. In deze sessie vertellen De Processpecialisten hoe ze dit aanpakken en deelt Jeroen Kwint, Regisseur transitie omgevingsplan bij de gemeente Lelystad, praktijkvoorbeelden en lessen voor een soepele overdracht.

Overheid365 is powered by Mavim